Selecteer een pagina

Sponsoring

De organisatie van de CCCE is in handen van stichting De Zware Hufters uit Heiloo.

De CCCE wordt niet alleen georganiseerd om een leuk evenement neer te zetten, maar ook om geld bij elkaar te brengen voor goede doelen. Dit jaar zijn dat er zelfs drie!  Een hele uitdaging, maar wie niet waagt… 

Dit jaar is het de bedoeling om Organisatie Kindermiddag Vijfhoek, Hattrick Zorg en Schaatsvereniging Zoeff te ondersteunen.
Drie prachtige lokale organisaties waarvoor we met trots geld inzamelen!

Bekendmaking van sponsorbedrag CCCE 2020

Bekendmaking van het sponsorbedrag voor Autismecentrum ‘de Boog’. Vanwege de Corona maatregelen kon dit niet ‘live’ maar moest dit via een videoboodschap.

Bekendmaking van sponsorbedrag CCCE 2019

De cheque overhandiging van 2019

De cheque overhandiging van 2018

Drie goede doelen voorgesteld


Organisatie Kindermiddag Vijfhoek – Heiloo

Zij organiseren al een aantal jaren een kindermiddag voor kinderen met een beperking en hun familie, Een feestje voor het hele gezin. En dat is uniek, want dat is in een ‘gewoon’ pretpark door de behoefte aan specifieke faciliteiten voor deze doelgroep echt niet mogelijk.

Elk jaar wordt de kindermiddag een stukje beter om het voor iedereen nog leuker te maken. Steeds meer rolstoeltoegankelijkheid, informatie voor de ouders en contact tussen de gezinnen. .

Er is van alles te doen van spelletjes tot huifbed rijden , mee rijden met je rolstoel in een motorfiets met zijspan of meerijden op een trike. Ook is er qua versnapering van alles.

 

Schaatsvereniging Zoeff – Alkmaar

Het gaat om schaatsvereniging Zoeff. Wij geven schaatsles aan mensen met een beperking. De afgelopen 42 jaar hebben we ongelooflijk veel mensen aan het schaatsen gekregen.

Er is alleen 1 groep die niet mee kon doen en dat zijn mensen die ook nog minder stabiel zijn / niet kunnen lopen. De Sven Kramer stichting heeft hier schaatsframes voor bedacht. En na het indienen van een gedegen plan, hebben wij een startkapitaal ontvangen en 3 kinderframes om mee te starten. We zijn hier super blij mee.

De frames die we ontvangen, zijn allemaal kindermaten voor kinderen tot 12, echter het grootste deel van de jongeren die thuis zitten en niet mee kunnen doen zijn 13 jaar en ouder. Om ook hun te kunnen bedienen willen we graag frames in de maten L en XL bestellen. Een frame kost ongeveer 2000 euro en dit geld hebben we niet.

 

Hattrick Zorg – Egmond aan den Hoef

Hattrick Zorg bestaat dit jaar 20 jaar. De organisatie die Patrick Rupsam 20 jaar geleden begonnen is als ZZP’er, is in die tijd uitgegroeid tot een team van 15 medewerkers met 130 cliënten onder onze hoede. Cliënten ontvangen bij ons individuele begeleiding, vaak in de vorm van sport en beweging.

De ervaring is dat sport en beweging prachtige middelen zijn om met mensen te werken aan hun gezondheid. Om te vieren dat we 20 jaar bestaan wordt er een weekend weg georganiseerd voor een groep cliënten. Dit gaat gebeuren met een groep van 15 cliënten, onder begeleiding van 5 trainers. Dit wordt een weekend met uiteraard veel sportactiviteiten. Daarnaast zullen er allerlei leermomenten zijn voor iedereen die mee gaat. Voor de cliënten die wij begeleiden is het namelijk niet vanzelfsprekend om met nieuwe mensen meerdere dagen weg te zijn.

 

 

 

Wat zijn de mogelijkheden

Als bedrijf kunt u ons zowel financieel als in natura sponsoren. Financiële sponsoring
spreekt voor zich, sponsoring in natura kan betekenen dat u, als (bijvoorbeeld) leverancier van autobenodigdheden, een set sneeuwkettingen of winterbanden ter beschikking stelt.
Ook is het mogelijk om hoofdsponsor te worden, uw bedrijfsnaam of logo wordt dan geplaatst op de rally bordjes, waarvan er 2 op elke deelnemende auto worden geplaatst.

Wat kunnen we daarvoor in ruil bieden?

We merken dat dergelijke tochten aanzienlijke aandacht krijgen via social media, waarop foto’s van de deelnemende voertuigen veel worden gedeeld. Zo heeft onze facebook pagina al veel volgers en er rijden teams mee die al meer dan 15.000 personen hebben die hun activiteiten volgen!  Als bedrijfssponsor krijgt u een vermelding van naam en -indien beschikbaar- bedrijfslogo op onze website en de Facebook pagina van de CCCE.

Uw bedrijfsnaam of logo wordt ook op onze Crew auto geplaatst en zal op die manier gedurende de lange tocht door Europa reclame maken voor uw bedrijf.

Voel je er iets voor om ons te sponsoren?  Stuur dan even een mailtje, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

De sponsoren van de CCCE 2024

Mede dankzij deze sponsoren zijn wij in staat om onze drie goede doelen te steunen.

Dank, dank DANK JULLIE WEL!!

Ik wil wat meer info over sponsoring ontvangen.