Sponsoring

De organisatie van de CCCE is in handen van stichting De Zware Hufters uit Heiloo.

Stichting De Zware Hufters organiseert de CCCE niet alleen om een leuk evenement neer te zetten, maar ook om geld bij elkaar te brengen voor een goed doel. Dat is in 2019 -evenals vorig jaar- weer Stichting KEES uit Heiloo. Deze stichting ondersteunt mensen met een beperking door ze de financiële mogelijkheid te bieden om begeleid te bewegen en te sporten.

De cheque overhandiging van 2018

Over Stichting Kees

Een uurtje fitness in de sportschool, een potje tennis met je vrienden of elke dinsdagavond anderhalf uur voetballen, het lijkt zo gewoon. Voor mensen met een beperking is dit niet altijd vanzelfsprekend. Maar net als jij en ik hebben ook zij behoefte om te bewegen en om vrienden te maken, daarbij is sport een heel belangrijk middel. Want als alles in je leven al een beetje moeilijker is, zou sport dan niet juist wat makkelijker moeten zijn? Stichting KEES ondersteunt mensen met een beperking door ze de financiële mogelijkheid te bieden om begeleid te bewegen en te sporten. Naast de ondersteuning in het sportieve proberen we ook op andere manieren mensen met een beperking financieel te ondersteunen.

Website van Stichting KEES: www.stichtingkees.nl

 

Logo Stichting KEES - transparant

 

Wat zijn de mogelijkheden

Als bedrijf kunt u ons zowel financieel als in natura sponsoren. Financiële sponsoring
spreekt voor zich, sponsoring in natura kan betekenen dat u, als (bijvoorbeeld) leverancier van autobenodigdheden, een set sneeuwkettingen of winterbanden ter beschikking stelt.
Ook is het mogelijk om hoofdsponsor te worden, uw bedrijfsnaam of logo wordt dan geplaatst op de rally bordjes, waarvan er 2 op elke deelnemende auto worden geplaatst.

Wat kunnen we daarvoor in ruil bieden?

We merken dat dergelijke tochten aanzienlijke aandacht krijgen via social media, waarop foto’s van de deelnemende voertuigen veel worden gedeeld. Zo heeft onze facebook pagina al veel volgers en er rijden teams mee die al meer dan 15.000 personen hebben die hun activiteiten volgen!  Als bedrijfssponsor krijgt u een vermelding van naam en -indien beschikbaar- bedrijfslogo op onze website en de Facebook pagina van de CCCE.

Uw bedrijfsnaam of logo wordt ook op onze Crew auto’s geplaatst en zal op die manier gedurende de lange tocht door Europa reclame maken voor uw bedrijf.

Voel je er iets voor om ons te sponsoren?  Stuur dan even een mailtje, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

 

De sponsoren van de CCCE 2019

Mede dankzij deze sponsoren zijn wij in staat om een bijdrage aan Stichting KEES te leveren.

Dank,dank DANK JULLIE WEL!!

Ik wil wat meer info over sponsoring ontvangen.