Sponsoring

De organisatie van de CCCE is in handen van stichting De Zware Hufters uit Heiloo.

Stichting De Zware Hufters organiseert de CCCE niet alleen om een leuk evenement neer te zetten, maar ook om geld bij elkaar te brengen voor een goed doel. Dat is in 2022 -evenals bij de voorgaande editie- weer het Autismecentrum ‘De Boog’.

Bekendmaking van sponsorbedrag CCCE 2020

Bekendmaking van het sponsorbedrag voor Autismecentrum ‘de Boog’. Vanwege de Corona maatregelen kon dit niet ‘live’ maar moest dit via een videoboodschap.

Bekendmaking van sponsorbedrag CCCE 2019

De cheque overhandiging van 2019

De cheque overhandiging van 2018

Over De Boog

 

 

 

 

Wat zijn de mogelijkheden

Als bedrijf kunt u ons zowel financieel als in natura sponsoren. Financiële sponsoring
spreekt voor zich, sponsoring in natura kan betekenen dat u, als (bijvoorbeeld) leverancier van autobenodigdheden, een set sneeuwkettingen of winterbanden ter beschikking stelt.
Ook is het mogelijk om hoofdsponsor te worden, uw bedrijfsnaam of logo wordt dan geplaatst op de rally bordjes, waarvan er 2 op elke deelnemende auto worden geplaatst.

Wat kunnen we daarvoor in ruil bieden?

We merken dat dergelijke tochten aanzienlijke aandacht krijgen via social media, waarop foto’s van de deelnemende voertuigen veel worden gedeeld. Zo heeft onze facebook pagina al veel volgers en er rijden teams mee die al meer dan 15.000 personen hebben die hun activiteiten volgen!  Als bedrijfssponsor krijgt u een vermelding van naam en -indien beschikbaar- bedrijfslogo op onze website en de Facebook pagina van de CCCE.

Uw bedrijfsnaam of logo wordt ook op onze Crew auto’s geplaatst en zal op die manier gedurende de lange tocht door Europa reclame maken voor uw bedrijf.

Voel je er iets voor om ons te sponsoren?  Stuur dan even een mailtje, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

De sponsoren van de CCCE 2020

Mede dankzij deze sponsoren waren wij in staat om een bijdrage aan de Boog te leveren.

Dank,dank DANK JULLIE WEL!!

Ik wil wat meer info over sponsoring ontvangen.